Over Wassink

Sinds 1929 doet de Wassink transportgroep in Barneveld niet anders dan pakketten van A naar B brengen. Een aantal jaren geleden versterkten we onze gelederen door Wassink Koeriers als officiële entiteit toe te voegen. Over ervaring gesproken. Het recept van de gestage groei van Wassink Koeriers bestaat – zoals wel meer recepten – uit verschillende ingrediënten. Wij zijn altijd bereikbaar. Wij zijn altijd duidelijk. Wij zijn altijd transparant. Wij zijn altijd snel. Wij zijn altijd laagdrempelig.


Maar nog steeds het meest tekenend is het aloude adagium van Wassink Koeriers dat de tand des tijds wist te doorstaan: 't Komt goed! Wat u ook vraagt. Don't worry. We do.


Die attitude overleefde decennia en maakt Wassink Koeriers tot wat het nu is: een fullservice koeriersbedrijf in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om sneltransport, luchtvracht, zeevracht, trailertransport of palletdistributie, bij ons komt 't goed. Ook voor opslag, warehousing en douanefaciliteiten bent u bij ons aan het juiste adres. Fullservice is bij Wassink Koeriers dan ook écht fullservice. In de breedste zin van het woord.